Maske Kimsin Sen Dinozor Müge Boz Mu?

Maske Kimsin Sen Dinozor Müge Boz mu? Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Dinozor kostümünü giyen kişinin Müge Boz olduğu iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen Dinozor Müge Boz mu? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen Dinozor Müge Boz mu? Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Dinozor kostümünü giyen kişinin Müge Boz olduğu iddia edildi. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Dinozor kostümünü giyen kişinin Müge Boz olduğu iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen Dinozor Müge Boz mu? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen Dinozor Müge Boz mu?

 

Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Dinozor kostümünü giyen kişinin Müge Boz olduğu iddia edildi. Maske Kimsin Sen'de Dinozor kostümlü kişinin kullandığı "Bu yarışmaya katılmaya karar verdiğimde bana en çok yakışacak maskenin Dinozor olduğunu düşündüm. Yırtıcı ruhumu çok iyi yansıtıyor. Bu yarışmanın ne kadar çekişmeli geçeceğini tahmin etmek zor değil. Her maske çok iddialı. Ama unutmayın burda maskesini en son çıkaracak kişi başarılı olacak. Burdan rakiplerime söylemek istediğim bir şey var. Dinozor artık burada. Hepinize geçmiş olsun" ifadelerinin Müge Boz'a ait olduğu iddia edildi. 

 

maske kimsin sen dinozor muge boz mu