Maske Kimsin Sen Jüri Üyesi Alican Yücesoy Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Maske Kimsin Sen jüri üyesi Alican Yücesoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Alican Yücesoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Maske Kimsin Sen jüri üyesi Alican Yücesoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen jüri üyesi Alican Yücesoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Alican Yücesoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Alican Yücesoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Maske Kimsin Sen jüri üyesi Alican Yücesoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

maske kimsin sen juri uyesi alican yucesoy kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Maske Kimsin Sen jüri üyesi Alican Yücesoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Alican Yücesoy kimdir? Alican Yücesoy 22 Ekim 1982 tarihinde Ä°stanbul'da doÄŸdu. Lise sonrası Ä°stanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okudu. Okula girdiÄŸinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya baÅŸladı.Sonrasında çeÅŸitli diziler ve sinema filmlerinde oynadı. Yücesoy, 22 Ekim 1982 tarihinde Ä°stanbul'da dünyaya geldi. Ä°lk, orta ve lise eÄŸitimini Bursa'da tamamladıktan sonra oyunculuk eÄŸitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girdi. Katıldığı seçmeler sonrası Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya baÅŸladı. Sonrasında diziler ve sinema filmleri yapmıştır. 2015 yılı ile birlikte Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nun yeni genel sanat yönetmenidir. Anne tarafı yarı Bulgaristan, Rusçuk göçmeni yarı Bartınlı iken baba tarafı Arap kökenlidir.

 

Alican Yücesoy, 22 Ekim 1982 tarihinde Ä°stanbul’da doÄŸmuÅŸtur. Ä°lk, orta ve lise eÄŸitimini Bursa'da tamamladı. Lise sonrası Ä°stanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okudu. Okula girdiÄŸinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya baÅŸladı. Sonrasında çeÅŸitli diziler ve sinema filmlerinde oynadı. 2012 yılında Åžubat dizisinde Melisa Sözen ile beraber baÅŸrol karakterini canlandırdı. 2013 yılında da baÅŸrollerinde Beren Saat'in olduÄŸu, Nejat Ä°ÅŸler, YiÄŸit ÖzÅŸener, Mert Fırat’ın oynadığı “Ä°ntikam” dizisinde oynamıştır. Alican Yücesoy, 31 Temmuz 2013 tarihinde tiyatro ve dizi oyuncusu Melisa Sözen ile Roma'da bir otelde düzenlenen sade bir törenle evlendi. Evliliklerinin beÅŸinci ayında boÅŸanma kararı aldılar. 20 Åžubat 2014 tarihinde boÅŸandılar. Alican Yücesoy, 2014 yılında "Bana Artık Hicran De" adlı dizide; BuÄŸra Gülsoy, Aslı Enver ile baÅŸrol oyunculuÄŸunu üstlenmiÅŸti. Dizi'nin geniÅŸ oyuncu kadrosunda Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi ünlü isimler yer almıştı.