Maske Kimsin Sen Ördek Aslı Bekiroğlu Mu? İşte O İddia!

Maske Kimsin Sen Ördek Aslı Bekiroğlu mu? Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden beri büyük tartışmalara neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı Maske Kimsin Sen yarışmasında Ördek maskesini takan kişinin Aslı Bekiroğlu olduğu iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen Ördek Aslı Bekiroğlu mu? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen Ördek Aslı Bekiroğlu mu? Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden beri büyük tartışmalara neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı Maske Kimsin Sen yarışmasında Ördek maskesini takan kişinin Aslı Bekiroğlu olduğu iddia edildi. Son dönemde yayınlanan bölümlerle büyük dikkat çeken FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı Maske Kimsin Sen yarışmasında Ördek maskesini takan kişinin Aslı Bekiroğlu olduğu iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen Ördek Aslı Bekiroğlu mu? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen Ördek Aslı Bekiroğlu mu?

 

Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden beri büyük tartışmalara neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı Maske Kimsin Sen yarışmasında Ördek maskesini takan kişinin Aslı Bekiroğlu olduğu iddia edildi. Ördeğin yarışmada söylediği "Bunca seçenek arasından neden mi ördeği seçtim çünkü en samimi en sempatik o. Ayrıca hayvanlarla da aram çok iyidir. Bu benim ilk kez bir kostüme girişim değil. Ben formuma çok önem veririm. Sizin de sağlığınız için yapabileceğiniz en önemli şey doğru beslenmek. Çok yetenekliyim. Altı parmağımda altı marifet. Kendi kıyafetlerimi dikmeyi severim" ifadelerin Aslı Bekiroğlu'na ait olduğu iddia edildi. 

 

maske kimsin sen ordek asli bekiroglu mu