Masterchef 2023 All Star'da Barış İle Eda'nın Kavgası Geceye Damga Vurdu!

TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star'da geceye Barış Demir ile Eda Karabulut'un kavgası damga vurdu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star'da geceye Barış Demir ile Eda Karabulut'un kavgası damga vurdu. TV8'de yayınlanan Masterchef 2023 All Star'da geceye Barış Demir ile Eda Karabulut'un kavgası damga vurdu. 

 

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununda kavga çıktı. 26 Eylül MasterChef All Star'da Eda ve Barış arasında yaşanan gergin anlar sosyal medyada gündem oldu. MasterChef Eda, "Ben buradayken sen sokakta top oynuyordun" dedi, Barış "Burası kadın günü değil" cevabını yapıştırdı. Her bölümü heyecanlı anlara sahne olan MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Eski şampiyonlar Cemre Uyanık, Eren Kaşıkçı, Metin Yavuz ve Uğur Kardaş'ın da dahil olduğu yarışmada takımların belli olmasıyla haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı, eleme adayları belli oldu.

 

EDA VE BARIŞ KAVGA ETTİ 

 

26 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununda bu kez Eda ve Barış kavga etti. Eski şampiyon Cemre Uyanık ile girdiği polemikle gündeme gelen MasterChef Barış, bu kez MasterChe Eda Karabulut ile tartıştı. Eda Karabulut, MasterChef Barış'ı Sergen'e yanaşmakla suçladı ve şöyle dedi: "Ben 2019'da burada yarışıyordum. Ben buradayken sen sokakta top oynuyordun.” Barış ise Eda'ya, "Burası kadın günü değil, tamam mı" diyerek cevap verdi. Mavi takım arasında yaşanan bu tartışmaya balkonda yer alan MasterChef Barbaros da dahil oldu. Haftanın ilk eleme adayı Tahsin'in seçimi ile Tanya ve oylama sonucuna göre de Barış oldu.