Masterchef 2023 All Star'dan Elenen Sefa Okyay Kılıç'tan Açıklama! Emin Adımlarla Devam EdeceÄŸim!

TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023'te bu hafta elenen yarışmacı Sefa Okyay Kılıç olurken X platformundan açıklama yapan yarışmacı çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023'te bu hafta elenen yarışmacı Sefa Okyay Kılıç olurken X platformundan açıklama yapan yarışmacı çarpıcı ifadeler kullandı. TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023'te bu hafta elenen yarışmacı Sefa Okyay Kılıç olurken X platformundan açıklama yapan yarışmacı çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

masterchef 2023 all star dan elenen sefa okyay kilic tan elenme aciklamasi

 

Mesleğime ve kariyerime emin adımlarla devam edeceğim!

 

X platformundan yaptığı paylaşımda bu hafta yarışmaya veda eden isim olmasıyla ilgili "Merhabalar, bugün yarışmaya veda ettim ama mesleÄŸime ve kariyerime sonuna kadar emin adımlarla devam edeceÄŸim. Asla ben oldum demedim ve sürekli geliÅŸime açık bir ÅŸekilde hayatıma devam edeceÄŸim. Oldum delisi olmadan hayatımı huzurlu bir ÅŸekilde sürdüreceÄŸim için mutluyum, beni destekleyen deÄŸerli dostlarımdan hem özür diliyor hemde teÅŸekkürü bir borç biliyorum, sizi çok seviyorum ." ifadelerini kullanan Sefa Okyay Kılıç dikkat çekerken paylaşımına yorumda bulunan ünlü ÅŸarkıcı Demet Akalın "E sizii strese sokan geçti!! Büyük haksızlık!!!! Bu efendilikle... bilemedim geçmiÅŸ olsn" ifadelerini kullandı. Kısa sürede çok sayıda retweet alan paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

Ä°ÅŸte Sefa Okyay Kılıç'ın o paylaşımı;

 

masterchef 2023 all star dan elenen sefa okyay kilic tan elenme aciklamasi