Masterchef All Star 2023'te 100 Bin TL'lik Ödülü Kim Kazandı?

TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 tüm hızıyla devam ederken, dün yayınlanan bölümde 100 bin TL ödüllü yarışmanın kazananı Eray oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 tüm hızıyla devam ederken, dün yayınlanan bölümde 100 bin TL ödüllü yarışmanın kazananı Eray oldu. TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 tüm hızıyla devam ederken, dün yayınlanan bölümde 100 bin TL ödüllü yarışmanın kazananı Eray oldu. 

 

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer SiviroÄŸlu'nun jüri üyeliÄŸini yaptığı MasterChef Türkiye'nin dün akÅŸam yayınlanan bölümünde ödül oyunu heyecanı yaÅŸandı. 100 bin TL'lik ödül için mücadele eden yarışmacılardan kazanan isim Eray oldu. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer SiviroÄŸlu'nun jüri üyeliÄŸini yaptığı MasterChef Türkiye'nin dün akÅŸam yayınlanan bölümünde ödül oyunu heyecanı yaÅŸandı. 100 bin TL'lik ödül için mücadele eden yarışmacılardan kazanan isim Eray oldu.

 

masterchef all star 2023 te 100 bin tl odulu eray kazandi

 

SOYA FÄ°LÄ°ZÄ° VE LEVREKLE YEMEK YAPTILAR

 

Ä°ki etaptan oluÅŸan yarışmada ilk etapta, yarışmacılara eski sezonlardan video görüntülerle sorular soruldu. En çok doÄŸru cevabı veren kırmızı takım ilk etabı geçerek yaratıcılık oyununa kaldı. Ä°kinci etapta yarışmacılar soya filizi ile levrek kullanarak en yaratıcı ve lezzetli yemeÄŸi yapmak için yarıştı. Gecenin sonunda kırmızı takımda yarışan Eda, Dilara, Tolga, BüÅŸra, Batuhan, Eray ve Rıfat'tan en güzel tabağı yapan Eray, 100 bin TL büyük para ödülünün sahibi oldu.

 

MEHMET YALÇINKAYA'DAN EDA'YA TEPKÄ°

 

Kırmızı takım yarışmacılarından Eda ise gecenin en kötü tabağını çıkardır. YemeÄŸinden dolayı Eda'ya sinirlenen Mehmet Åžef, "MasterChef All Star'dasın ve ilk haftadan bu tabağı çıkarıyorsun. Bilemedim" dedi. Öte yandan Tahsin ve Burcu'nun yarışmada olmaması dikkatlerden kaçmadı. Ä°ki iddialı yarışmacının rahatsızlıklarından dolayı çekimlere katılamadığı öÄŸrenildi.



Etiketler: