Masterchef All Star 2023'te Diskalifiye Şoku! 3. Bölüm Fragmanına Damga Vurdu!

TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 yeni sezona hızlı bir giriş yaparken, yayınlanan 3. bölüm fragmanına diskalifiye şoku damga vurdu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 yeni sezona hızlı bir giriş yaparken, yayınlanan 3. bölüm fragmanına diskalifiye şoku damga vurdu. TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 yeni sezona hızlı bir giriş yaparken, yayınlanan 3. bölüm fragmanına diskalifiye şoku damga vurdu. 

 

MasterChef All Star, bu sezon eski yarışmacılarıyla ekranlara geliyor. Yarışma programından yeni bölüm fragmanı geldi. Henüz 3. bölümde olmasına rağmen yarışmada yaşanan gerginlik ağızları açık bıraktı. O yarışmacı diskalifiye olmak istediğini söyledi. Bakın şefler ne yapacak…

 

İlk olarak 2011 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, 7 yıl aradan sonra TV ekranlarında geri dönüş yaptı. 2018 yılından bu yana her yıl izleyici karşısına çıkan, Acun Medya imzalı MasterChef Türkiye, bu sezon yepyeni formatıyla ekranlarda yer alıyor. Eski sezon yarışmacıların yer aldığı MasterChef All Star’da eleme turları devam ediyor. Her gün bir yarışmacı ana kadroya dahil oluyor. Yarışmanın 3. bölümü bu akşam yayınlanacak. Yayınlanan 3. bölüm fragmanı izleyicileri şaşkına çevirdi.

 

Diskalifiye şoku

 

MasterChef All Star yarışma programında bu akşam tansiyon yükseliyor. Yarışmacılardan Mehmet, "Diskalifiye olmak istiyorum" sözleriyle herkesi şoke etti. Mehmet'in bu sözleri karşısında şoka uğrayan Mehmet Şef ise yarışmacıya kapının yolunu gösterdi.



Etiketler: