Masterchef All Star 2023'te İlk Altın Kaşık Sahibini Buldu!

TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 tüm hızıyla devam ederken dün akşam yayınlanan bölümde ilk altın kaşık sahibini buldu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 tüm hızıyla devam ederken dün akşam yayınlanan bölümde ilk altın kaşık sahibini buldu. TV8'de yayınlanan Masterchef All Star 2023 tüm hızıyla devam ederken dün akşam yayınlanan bölümde ilk altın kaşık sahibini buldu. 

 

masterchef all star 2023 te ilk altin kasik sahibini buldu

 

MasterChef All Star'ın son bölümünde gecenin birincisi ve All Star'da altın kaşığı alan ilk isim Barbaros oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'ın son bölümünde, yarışmacılar eleme adayı olmamak için iki etaplı oyunda mücadele etti. Bir yarışmacıya altın kaşık atıldı. Yarışmacılar ilk olarak en iyi katmeri yapmaya çalıştı. En iyi katmeri Esra yaptı. Esra'dan sonra en iyi katmeri yapan ve ilk turdan elenmekten kurtulan yarışmacılar Hasan, Kıvanç, Çağatay, Suna, Alican, Azize olarak açıklandı. İkinci tur için kalan yarışmacılara limon tuzu verildi. Yarışmacılar limon tuzundan yaratıcı tabaklar yaptı. Şef Mehmet Yalçınkaya yaptığı açıklamada, "Bizim için verimli gün çok güzel tabaklar var" dedi. Şef Somer Sivrioğlu da, "Normalde bu masayı alıyorsunuz biliyorsunuz ama bu sefer lazım olacak" diyerek kaşığı attı.

 

Somer Şef sözlerinin devamında kaşığı alan ismi şöyle açıkladı:

 

"Aramızda şunu konuştuk, sonuncu olan tabak bile başka bir yarışmada birinci olabilecek tabak. Bugün kötü bir tabak yok diyebiliriz aslında. Ama birimizin elinde kaşık varsa çok iyi bir tabak var demek. Bu gece şeflerin oy birliğiyle birinci olan ve ilk Masterchef All Star altın kaşığını alan yarışmacı Barbaros.” Esra, Tanya, Sergen ve Sefa'nın da çıkmasının ardından son ikiye Tahsin ve Batuhan kaldı. MasterChef'te eleme potasına giden son yarışmacı Batuhan oldu. Haftanın ilk eleme adayı dokunulmazlık oyununu kazanan Dilara’nın seçimiyle Tolga oldu. Yapılan oylamanın ardından ise en fazla oyu alan Gamze ise ikinci eleme adayı oldu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen eleme oyununda ise Eray ve Barış haftanın diğer eleme adayları oldu.