Masterchef All Star'da O Yarışmacının Olmayışı Gündem Oldu!

TV8'de yayınlanacak olan Masterchef 2023 All Star merakla beklenirken yayınlanan ilk tanıtımda yer alması beklenen o yarışmacı olmayınca sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanacak olan Masterchef 2023 All Star merakla beklenirken yayınlanan ilk tanıtımda yer alması beklenen o yarışmacı olmayınca sosyal medyada gündem oldu. TV8'de yayınlanacak olan Masterchef 2023 All Star merakla beklenirken yayınlanan ilk tanıtımda yer alması beklenen o yarışmacı olmayınca sosyal medyada gündem oldu. 

 

O yarışmacının olmayışı gözden kaçmadı!

 

MasterChef All Star, ilk tanıtımın yayınlanmasıyla birlikte gündemdeki yerini aldı. Ä°lk olarak 2018 yılında ekrana gelen MasterChef Türkiye, her döneminde büyük bir ilgiyle takip edildi. En son Somer Åžef'in ayrılık iddialarıyla gündeme gelen sevilen yemek yarışmasında bir detay daha dikkatlerden kaçmadı. MasterChef All Star büyük bir heyecanla bekleniyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer SivrioÄŸlu'nun jüri üyeliÄŸini yaptığı programın ikinci fragmanı yayınlandı. Sevilen eski yarışmacılar fragmanda yer alırken 2020 sezonunun ÅŸampiyonu Serhat DoÄŸramacı'nın olmaması izleyicide büyük ÅŸaÅŸkınlık uyandırdı. ÖÄŸrenim hayatı da dahil olmak üzere uzun süredir yemek sektöründe olan Serhat DoÄŸramacı, MasterChef Türkiye'deki ilk performansında Mehmet Åžef'e 'Basit bir ÅŸekilde ÅŸampiyon olacağım' demesiyle hafızalarda yer etmiÅŸti.

 

masterchef te o yarismacinin olmayisi olay oldu

 

2020 sezonunda oldukça baÅŸarılı performans gösteren Serhat DoÄŸramacı, son dörde kalan Özgül, Emir ve Barbaros'u eleyerek MasterChef Türkiye 2020'nin ÅŸampiyonu olmuÅŸtu. GeçtiÄŸimiz gün yayınlanan MasterChef All Star ikinci fragmanında birçok eski yarışmacı yer alırken Serhat DoÄŸramacı yer almadı. Serhat'ın neden yarışmaya katılmadığına dair henüz yarımdan ya da yarışmacıdan bir açıklama gelmedi. DoÄŸramacı'nın kadroda olmaması izleyicilerden de tepki topladı. Birçok kullanıcı konuyla ilgili yorumlarda bulundular. Hem Masterchef Türkiye sosyal medya hesabına hem de Serhat DoÄŸramacı'nın hesabına kullanıcılar 'Serhatsız olmaz', 'Hani Serhat yok', 'Serhat Åžefim olmadan olmaz', 'Sensiz olmaz usta', 'Serhat nerdesin, neden yoksun?' gibi yorumlarda bulundular.