Masterchef Ana Kadroya Giren Üçüncü Yarışmacı Kim Oldu? 3 Ağustos 2022

Masterchef ana kadroya giren üçüncü yarışmacı kim oldu? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm heyecanıyla devam ederken, yarışmada ana kadroya dahil olan üçüncü isim bugün yayınlanan bölüm ile belli oldu. 

 

Masterchef ana kadroya giren üçüncü yarışmacı kim oldu? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm heyecanıyla devam ederken, yarışmada ana kadroya dahil olan üçüncü isim bugün yayınlanan bölüm ile belli oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle büyük heyecana sahne olan fenomen yarışma programı Masterchef 'te ana kadroya dahil olan üçüncü isim bugün yayınlanan bölüm ile belli oldu. 

 

Şekerpare'yi sadece iki yarışmacı yapabildi! 

 

Bugün yayınlanan bölümde ilk turda Masterchef tarihinde bir ilk yaşanırken 14 kişinin yarıştığı ilk turda verilen Şekerpare tatlısını sadece iki yarışmacı yaparak ikinci turda düelloya kaldılar. İlk turda Şekerpare tatlısını yapan Tolga Şener ile Onur Biçim düello yaparak üçüncü balkona çıkan isim olmak için yarıştılar. Bunlardan Onur Biçim şeflerin verdiği böbrek ürününü humus, dolma ve tava ızgara olarak yapmayı tercih ederken, Tolga Şener ise kaju püreli soğan salatası ile birlikte patates ve böbrek olarak servis etmeyi tercih etti. Yine şefler arasında yapılan oylamada Masterchef tarihinde bir ilk yaşanırken Somer Şef oyunu Tolga'dan Danilo ve Mehmet Şef ise oylarını Onur'dan yana kullandılar. Böylece oy çokluğu ile balkona çıkan ve ana kadroya giren üçüncü isim Onur Biçim oldu.