Masterchef Burak Kaya Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Masterchef Burak Kaya kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmacılarından Burak Kaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Burak Kaya kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Burak Kaya kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmacılarından Burak Kaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Burak Kaya kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef burak kaya kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Burak Kaya kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Masterchef Burak Kaya kimdir? Burak Kaya İstanbul’dan geldiğini söyledi. 7 yıl önce meleğe ara vermiş kapattığı defteri geri açmaya geldiğini söyledi. Türkiye’nin en iyi şefleriyle çalıştığını söyledi. Önceden oyunculuk yaptığını söyledi ve oyunluğa geri döndüğünü söyledi. Bugün buraya kafama koyduklarımı yapmaya geldim ifadelerini kullandı. Oyunculuk eğitimlerine devam ettiğini söyledi. Daha önce oyunculuk, aşçılık ve işletmecilik yaptığını söyledi. Hollywood filminde Colllin Williams ile birlikte rol aldığını söyledi. Max şefle çalıştığını söyledi. 12 tane reklam filminde rol aldığını söyledi. Max şefle 2006 yılında çalıştığını söyledi. Jüriden üç evet alarak yarışmada üst tura çıkmaya hak kazanmıştır. Instagram'da burkya ismiyle paylaşımlarına devam eden Burak Kaya'nın bu mecrada 2035 takipçisi bulunmaktadır. 2003 yılında Galatasaray altyapısında futbol eğitimi almıştır. Galatasaray taraftarıdır. 

 

Acun Ilıcalı ile çekilmiş bir fotoğrafına torpille yarışmaya girdiği iddiaları için "Şimdi şans eseri dominik e gittim diye Acun ılıcalıyla fotoğrafım var diye masterchef e torpilli girdi diyecekler çıkacaktır (masterchef e girmem orada olmamla alakası yok şans eseri kurayla gittiğim dominikte ve o sene masterchef e yaptığım başvurum kabul görmedi (fotoğrafın çekildiği tarihlerde seçimler yapılıyordu )görüşmeye girmeden elendim.Kendisine bahsetmedim hepimizin bildiği üzere istekleri kırmayan neredeyse herşeye evet diyen bir kişi olduğu için muhtemelen görüşmelerine girerdim ancak mesleki bir yarışma olduğu için ve benden daha yetenekli genç arkadaşların hakkına girmemek için böyle bir şey den bahsetmedim.Bahsetmediğim için bazı çevremden tepki bile aldım.Sebep şu ben zaten girerim özgüvenim var yaparım dedim.Ancak olmadı (fazla özgüven iyi değildir).Bu sene katılmayacaktım son kez başvurucam dedim ve elemeleri geçtim.Oyunculuğa zarar verirmi diye de hocalarıma defalarca sordum katılıp katılmamamla ilgili sen bilirsin dediler.Biraz olsun olumsuzluk sezseydim katılmazdım torpili morpili geçin istemek inanmak birşeyin %80 nidir inandım ve istedim oldu teşekkürler" ifadelerini kullanmıştır. Tam bir spor tutkunu olan Kaya düzenli olarak spor yapmaktadır. Hayvansever olan Burak Kaya bir kedi beslemektedir.