Masterchef Fatma Batuk Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Masterchef Fatma Batuk kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmacılarından Fatma Batuk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Fatma Batuk kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.

 

Masterchef Fatma Batuk kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmacılarından Fatma Batuk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Fatma Batuk kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef fatma batuk kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Fatma Batuk kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Masterchef Fatma Batuk kimdir? Fatma Batuk 35 yaşındadır. Mardinli olduğunu İstanbul’da yaşadığını söylemiştir. Aşçılık yaptığını söylemiştir. 4 yaşında ikizinin boğazına et kaçması sonucu öldüğünü söylemiştir. Piyalepaşa’da 5 yıldızlı bir hotelde şeflik yaptığını söylemiştir. Normalde banka ve sigortacılık okuduğunu ama masa başı işlerin kendisi için olmadığını anladığını bu yüzden özel bir okuldan aşçılık eğitimi alarak mesleğe başladığını söylemiştir. Ailesinin Mardin'de yaşadığını söylemiştir.