Masterchef Serhat Doğramacı'dan All Star Açıklaması! Aynı Şeyi İki Kez Tekrarlamak Gibi..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Masterchef yarışmacısı Serhat Doğramacı Masterchef 2023 All Star yarışmasına katılmak ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Masterchef yarışmacısı Serhat Doğramacı Masterchef 2023 All Star yarışmasına katılmak ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Masterchef yarışmacısı Serhat Doğramacı Masterchef 2023 All Star yarışmasına katılmak ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılmayacağını söyledi. Doğramacı, "Benim aynı şeyi iki kere tekrarlamak gibi bir şeyim asla olmadı" dedi. MasterChef All Star'ın yeni bölümleri hemen her akşam ekranda olmaya devam ederken; eski yarışmalarda derece yapanlar da kadroya dahil olmayı sürdürüyor. Yarışmaya katılıp katılmayacağı merak edilen MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, bir video yayımlayarak All Star'da olmayacağını söyledi. Yarışmadan sonra kendi restoranını açan Serhat Doğramacı, takipçilerinden gelen sorular üzerine bir video yayınlayarak yarışmanın yeni sezonunda olmayacağını anlattı. Doğramacı, "Benim aynı şeyi iki kere tekrarlamak gibi bir şeyim asla olmadı. Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim" dedi. 

 

Doğramacı'nın açıklaması şöyle: 

 

"MasterChef All Star'a katılmıyorum. Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim ama herhalde 1-2 sayfa paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum. Benim yolum uzun. MasterChef çok güzel bir program, bana çok şey kattı. Beni tanımanızı sağladı. Ama benim aynı şeyi iki kere tekrarlamak gibi bir şeyim asla olmadı.” Doğramacı, "Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. Ben bu yarışmayı kazanırım ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum diye. O da tabi gülerek 'Sen bir kazan da ondan sonra bakarız' demişti. Ama benim kararım hiçbir zaman değişmedi arkadaşlar. All Star'a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum. Şeflere de kolaylıklar diliyorum" dedi.