Masterchef'te Aşk Sezonu Start Aldı! İşte Yarışmadan Gelen Sezonun İlk Aşk İddiası!

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm heyecanıyla devam ederken, sosyal medya fenomeni Ata Benli'nin iddiasına göre Erkan Kalanyer ile Ayşegül Zengin aşk yaşamaya başladı. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm heyecanıyla devam ederken, sosyal medya fenomeni Ata Benli'nin iddiasına göre Erkan Kalanyer ile Ayşegül Zengin aşk yaşamaya başladı. TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm heyecanıyla devam ederken, sosyal medya fenomeni Ata Benli'nin iddiasına göre Erkan Kalanyer ile Ayşegül Zengin aşk yaşamaya başladı. 

 

masterchef te ask sezonu acildi

 

'HAYIRLI OLSUN' İDDİASI

 

Sosyal medya fenomeni olan Ata Benli'nin iddialarına göre yarışmada sezonun ilk aşk bombası patladı. Ata Benli, yarışmacılar Ayşegül Zengin ile Erkan Kalanyer'in aşk yaşamaya başladığını öne sürdü. Bu iddiaların ardından ikilinin Masterchef jüri üyelerine aşklarını itiraf ettikleri ve şeflerinde, kendilerine "Hayırlı uğurlu olsun" dediği öne sürüldü. Masterchef yanşmasına yedeklerden giren Ayşegül Zengin ve Erkan Kalanyer, yarışmanın yeni bölümlerde yarışmaya girmek için kıyasıya mücadele edecek Henüz aşk iddialarına yanıt vermeyen kili sosyal medya kullanıcıları tarafından çok yakıştırıldı.

 

masterchef te ask sezonu acildi