Masterchef'te Bir İlk! Üç Yarışmacı Da Yemeği Yapamadı!

TV8'de yayınlanan Masterchef yemek yarışma programında heyecan devam ederken, bugün yayınlanan programda Masterchef tarihinde ilk kez üç yarışmacı da ikinci turda verilen yemeği yetiştiremeyerek yarışmaya veda ettiler.  

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yemek yarışma programında heyecan devam ederken, bugün yayınlanan programda Masterchef tarihinde ilk kez üç yarışmacı da ikinci turda verilen yemeği yetiştiremeyerek yarışmaya veda ettiler.  TV8'de yayınlanan Masterchef yemek yarışma programında heyecan devam ederken, bugün yayınlanan programda Masterchef tarihinde ilk kez üç yarışmacı da ikinci turda verilen yemeği yetiştiremeyerek yarışmaya veda ettiler.  

 

Veda ettiler!

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasında ilk defa ikinci tura kalan yarışmacıların hiç biri bir turda yemeği yetiştiremedi. Bugün yayınlanan bölümde Panna Cotta tatlısı yapılırken, yarışmaya katılan yarışmacılar 30 dakika verilen sürede verilen tatlıyı yetiştiremezken, Mehmet Şef "Bu belki de ilk kez başımıza geliyor. Daha önce kötü yemek geldiği oldu ama hiç tadım yapamadığımız bir tur olmamıştı. Hiçbirinizi üçüncü turda görmek istemiyoruz. Önlükleri bırakıp çıkabilirsiniz" ifadeleriyle yarışmacılara tepkisini dile getirdi. 



Etiketler: