Maxi Gomez'den Trabzonspor'a Şok! İhtarname Yolladı!

2022/2023 sezonu öncesi La Liga ekibi Valencia'dan 3 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'da transfer olan Maxi Gomez'in geçmişe dönük alacakları yüzünden Trabzonspor'a ihtarname çektiği öğrenildi. 

 

2022/2023 sezonu öncesi La Liga ekibi Valencia'dan 3 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'da transfer olan Maxi Gomez'in geçmişe dönük alacakları yüzünden Trabzonspor'a ihtarname çektiği öğrenildi. 2022/2023 sezonu öncesi La Liga ekibi Valencia'dan 3 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'da transfer olan Maxi Gomez'in geçmişe dönük alacakları yüzünden Trabzonspor'a ihtarname çektiği öğrenildi. 

 

Karadeniz Gazetesi’nin haberine göre, 2022/2023 sezonu öncesi La Liga ekibi Valencia'dan 3 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'da transfer olan Maxi Gomez'in bordo-mavlililere ihtar gönderdiği öğrenildi. Bir yandan dış transferde yoğun mesai harcayan Trabzonspor yönetimi, diğer yandan da sözleşmesi devam eden oyuncular ile ilgili olarak çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor'da geçmişe dönük alacakları olan Maxi Gomez'in kulübe ihtar çektiği öğrenildi. Uruguaylı santrforun 900 bin Euro'ya yakın alacağını ödeyen Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimi, oyuncunun serbest kalma ihtimalini ortadan kaldırdı. Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret kazanan Gomez, geçtiğimiz sezonun başında 3 milyon Euro bedelle Valencia'dan transfer edilmişti. Gomez, geride kalan sezonda bordo mavili forma altında 34 maçta 7 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.