Megan Fox Kendi Hayatından İlham Alarak Şiir Kitabı Yazdı!

Son dönemde özel hayatıyla dünya medyasında yer almayı sürdüren ünlü Hollywood yıldızı kendi hayatından ilham aldığı Pretty Boys Are Poisonous adlı kitabını piyasaya sürdü. 

 

Son dönemde özel hayatıyla dünya medyasında yer almayı sürdüren ünlü Hollywood yıldızı kendi hayatından ilham aldığı Pretty Boys Are Poisonous adlı kitabını piyasaya sürdü. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Megan Fox yeni şiir kitabında kendine ait çok kişisel bilgiler paylaşarak hamilelik kaybıyla ilgili deneyimini anlattı. Son dönemde birçok ünlü kendi hayatını anlatan kitaplarıyla gündemin ilk sıralarını işgal etti. Paris Hilton, Britney Spears, John Stamos bunun en yeni örnekleri. Bütün bu ünlüler gösteri dünyasının pırıltısından uzakta yaşadıkları hayatların karanlık ve acılı yanlarını yansıttı kitaplarında. Çarpıcı itirafların da yer aldığı bu tür kitaplara bir yenisi daha eklendi. Bu kez kitap, düz yazı şeklinde değil, yazan kişinin hayatından izler taşıyan bir şiir kitabı.

 

Megan Fox biraz hayal gücünü kullanarak ama daha çok kendi hayatından ilham aldığı şiirlerini Pretty Boys Are Poisonous adlı kitapta topladı. Brian Austin Green ile evlenip boşanan bir süredir de Machine Gun Kelly ile nişanlı olan 37 yaşındaki oyuncu, kitabında hamile kaldığını ancak karnındaki kızı 10 haftalıkken düşük yaptığını da kitabında duygu dolu dizeler eşliğinde anlattı. Megan Fox, geçen hafta da konuk olduğu Good Morning America adlı sohbet programında bu konuda bir açıklama yapmıştı. Eski eşi Brian Austin Green ile evliliğinden üç tane erkek çocuk annesi olan Megan Fox, henüz doğmamış kızıyla vedalaşmasının hayatı boyunca yaşadığı hiçbir şeye benzemediğini" anlattı.

 

Megan Fox programda, düşük yapmasının hem nişanlısı Machine Gun Kelly hem de kendisi için çok zor olduğunu anlattı. Fox "Bu durum bizi hem birlikte hem de ayrı ayrı çılgınca bir yolculuğa çıkardı" diye konuştu. O acı olayın ardından sürekli olarak "Neler oluyor?", "Bu ne anlama geliyor?" diye sorup durduklarını belirtti. Megan Fox, şiir kitabında bu acı olaydan esinlenerek kızına yazdığı şiire de yer verdi. Fox şiirinde yatağın yanında bir ultrason makinesi olduğunu yazdı şiirinde. Sonra da kaybettiği kız bebeğinin 10 hafta ve bir günlük olduğunu ekledi. Megan Fox, doğmadan veda etmek zorunda kaldığı kızına "Elini tutmak istiyorum... Gülüşünü duymak istiyorum. Ama şimdi elveda demem gerekiyor. Gözlerimi kapatıyorum ve onlar seni içimden söküp alırken, seni göğsüme sımsıkı bastırarak tuttuğumu hayal ediyorum..:" dizeleriyle seslendi.

 

Megan Fox bu ilk kitabının tanıtımında "Bütün hayatımı bazı adamların sırlarını saklayarak geçirdim. Onların günahlarının ağırlığını taşımaktan vücudum ağrıyor. Özgürlüğüm bu sayfalarda yaşıyor ve umarım burada yazdıklarım başkalarına mutluluklarını geri alma konusunda ilham verebilir" diye yazdı.