Megan Fox Sevgilisi Machine Gun Kelly İle Nişanlandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü ABD'li oyuncu Megan Fox sevgilisi Machine Gun Kelly ile nişanlanırken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü ABD'li oyuncu Megan Fox sevgilisi Machine Gun Kelly ile nişanlanırken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve aşk hayatıyla gündemde olan ünlü ABD'li oyuncu Megan Fox sevgilisi Machine Gun Kelly ile nişanlanırken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

 

Nişan yüzüğü çiftin doğum taşları olan zümrüt ve elmastan oluşuyor!

 

Megan Fox ve Machine Gun Kelly nişanlandı! Ünlü rapçi, ilişkileri için anlamlı bir yerde ve bir o kadar romantik bir yüzükle Megan Fox’a evlenme teklif etti. Teklif, çiftin ilişkilerinin ve aşklarının başlangıcına şahit olan ağacın altında samimi bir şekilde gerçekleşti. Stephen Webster tasarımı nişan yüzüğü ise çiftin doğum taşları olan zümrüt ve elmastan oluşuyor. Çift böylece aynı ruhun iki yarısı olarak bir araya gelmelerini bu tasarımla sembolleştiriyor. 

 

İşte o görüntüler;