Mehmet Ada Öztekin'den Neymar'ın 7. Koğuştaki Mucize Filmi İçin İfadelerine Yorum!

7. Koğuştaki Mucize filmi tüm dünyada büyük beğeni toplamaya devam ederken, Paris Saint Germain'in Brezilyalı ünlü futbolcusu Neymar'ın film için yaptığı "Çocuk gibi ağladım" yorumu için filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin ilginç ifadeler kullandı. 

 

7. Koğuştaki Mucize filmi tüm dünyada büyük beğeni toplamaya devam ederken, Paris Saint Germain'in Brezilyalı ünlü futbolcusu Neymar'ın film için yaptığı "Çocuk gibi ağladım" yorumu için filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin ilginç ifadeler kullandı. Son dönemde tüm dünyayı büyüleyen yapımlardan biri olmayı başaran 7. Koğuştaki Mucize filmini Paris Saint Germain'in Brezilyalı ünlü futbolcusu Neymar da izlerken, film için "Çocuk gibi ağladım" yorumuna filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin ilginç ifadelerle yanıt verdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Neymar'ın 7. Koğuştaki Mucize filmi için yaptığı yoruma "Bir insanın ağlamasına sevinmek hoş olmasa da elimde değil... :) " ifadelerini kullanan filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;