Mehmet Ali Çatal'ın Sevgilisi Seda Akaltın Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Mehmet Ali Çatal'ın sevgilisi Seda Akaltın kimdir? Sosyal medyada buluşma videolarıyla popüler olan sosyal medya fenomeni Mehmet Ali Çatal'ın sevgilisi Seda Akaltın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Seda Akaltın kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mehmet Ali Çatal'ın sevgilisi Seda Akaltın kimdir? Sosyal medyada buluşma videolarıyla popüler olan sosyal medya fenomeni Mehmet Ali Çatal'ın sevgilisi Seda Akaltın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Seda Akaltın kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mehmet ali catal in sevgilisi seda akaltin kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Seda Akaltın kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Mehmet Ali Çatal'ın sevgilisi Seda Akaltın kimdir? TGRT Haber'in haberine göre; Buluşma videolarında ekranda görülen isim Seda Akaltın'dır.

 

Mehmet Ali Çatal'ın sevgilisi olan Seda Akaltın, kendisini şu şekilde tanımlıyor:

 

Sinema ve sinema aşkım on yaşlarındayken başladı. Bütün zamanımı televizyon karşısında, film ve çizgi film izleyerek geçirirdim. Bir sürü TV yapımı film gördüm, ama aynı zamanda kişisel favorim olan The Beach (2000) gibi inanılmaz filmler de gördüm. Gençken, DVD'de film satın almak için para biriktirdim. Babam filmlere para harcamamı onaylamadı ama ben koleksiyonumu satın alıp büyütmeye devam ettim. Film izlemek beni her zaman mutlu etti çünkü gerçek hayattaki sorunlardan ruhsal olarak kaçabiliyordum. Tüm film yapım sürecine ve deneyimine aşık oldum. Ve o yaşlarda yönetmenlik hakkında hiçbir şey bilmesem de yönetmen olmak hayalim oldu.

 

Liseden sonra Tiyatro, Film ve Medya Çalışmaları okumak ve genç yaşta başka bir ülkedeki hayatı keşfetmek için Viyana'ya taşındım. Daha sonra lisans eğitimimi tamamlamak için Türkiye'ye geri döndüm. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Film ve Televizyon ortak çalışmalarını sürdürdüm ve eş zamanlı olarak Anadolu Üniversitesi'nde bir yıllık Fotoğraf ve Kamera programını tamamladım.

 

Kendi yazdığım uzun metrajlı bir film senaryosu olan “Lucid Dream”in yapımcılığını yaptıktan sonra eğitimimi tamamladım. Başarılı bir yönetmenin film yapımının her yönünü bilmesi gerektiğine kuvvetle inanıyorum; bu nedenle zorunlu derslerime ek olarak oyuncularla empati kurmak için oyunculuk dersleri de aldım. Los Angeles'a geldiğimde planım belirgindi: İngilizce pratiği yapmak için burada sadece dört ay kalacaktım. Ama zaman geçtikçe burada olmaktan mutlu olduğumu anladım.

 

Santa Monica College'da Eğlence Promosyonu ve Pazarlama Prodüksiyonu eğitimini yeni bitirdim (2019). İki yıl önce Los Angeles'a taşındığımdan beri, kısa filmler ve belgeseller gibi birçok harika projede çalışma fırsatım oldu. Hikayem berbat, dahil, başlangıç, bana kiraz de. En son, tamamı Los Angeles'ta çekilen altı bölümlük Roxanne Messina Captor'un The Salon adlı dijital dizisi için senaryo süpervizörü olarak çalıştım. Web dizisi şu anda post prodüksiyon aşamasında.

 

Ayrıca üzerinde çalıştığım bir fotoğraf projem var. Profesyonel olarak modellik yapmayan ve yaşam tarzını beğenmeyen kişilere fotoğrafçılık yoluyla kendilerini ifade etme fırsatı sunduğumu söyleyebilirim. Ben çok zorluklar yaşadım. Aileniz de dahil olmak üzere size ve hayallerinize inanmayan insanlarla uğraşmak ve bir şekilde kendinizi yeniden motive etmek, yaratıcılığınız tıkandığında bile, hayallerinize sarılmaya, hatırlamaya ve sımsıkı sarılmaya çalışmak kolay değil. Bunun yanı sıra başka bir kıtaya taşınmak ve başka bir kültüre uyum sağlamak da kaygıya katkıda bulunur.

 

Başka bir ülkeye taşınma kararı benim için en zorlayıcı durumdu. Öncelikle ailemi ikna etmem gerekiyordu. Hayatıma burada başladım. Akademik düzeyde bir ev, okul, arkadaş bulmak, başka bir dil öğrenmek zordu. Yine de zorluklar bitmedi; hayatım tamamen düzene girmedi. Uygulamak istediğim bazı projelerim var ve bazı yeni zorluklar ortaya çıkacak. Hedeflerime ulaşma arzumun ve kendime olan inancımın tüm bunların üstesinden geleceğine inanıyorum.

 

Medya üretiminin tüm yönleriyle ilgili tutkulu, yaratıcı bir kameraman ve fotoğrafçıyım. Kısa filmler, tanıtım videoları, PSA dahil olmak üzere çeşitli görsel medyaları çektim ve düzenledim ve bir dizi prodüksiyon ve post prodüksiyon ekipmanıyla deneyimli bir belgesel ve dijital dizide çalıştım.

 

Deneyime ek olarak, eğitim esastır; Viyana'da ve Türkiye'de eğitimimi tamamladıktan sonra Los Angeles'ta yeni bir program tamamladım. Avrupa ve Türkiye'de film ve medya çalışmaları alanındaki lisans eğitimime ek olarak, Los Angeles'ta video prodüksiyonu ve pazarlaması üzerine yüksek lisans eğitimime devam ettim, bu da bana müşterilerime kapsamlı bir şekilde yaratıcı hizmetler sunmam için gerekli araçları sağladı. Müşterilerimden brief almaya ve fikirlerini geliştirmeye çok önem veririm. Geleneksel sinema konusunda, özellikle bağımsız filmler konusunda pek iyimser değilim. Gişe rekorları kıran filmlerin neredeyse tamamı ya devam filmi/prequel, yeniden yapım ya da süper kahramandır. Netflix sayesinde yapımcılar filmlerini daha önce DVD ortamında yayınlamaya başladılar. Artık diziler film kalitesinde çekiliyor. Bazı dizilerin tek bir bölümünün bütçesi, bütün bir filmin bütçesini aşıyor. Üstelik dizi endüstrisi Hollywood'un içine düştüğü “franchise film dizileri” ile çıkmaza girmiyor; hala birçok özgün yapımla karşılaşabiliyoruz. Ayrıca, Artık insanlar VR sinemasını deneyimliyorlar. Gelecekte daha fazla VR filminin çekileceğini görebileceğimize inanıyorum.