Mehmet Ali Erbil De Tayt Polemiğine Dahil Oldu! Şişmanlar Tayt Giymesin!

Sosyal medyda yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansırken, Nükhet Duru'nun açıklamaları ile başlayan tayt polemiğine dahil olarak dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyda yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansırken, Nükhet Duru'nun açıklamaları ile başlayan tayt polemiğine dahil olarak dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansırken, Nükhet Duru'nun açıklamaları ile başlayan tayt polemiğine dahil olarak dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Hürriyet gazetesinden Sayit Durmaz’ın haberine göre; Mehmet Ali Erbil önceki akşam Arnavutköy’deki Danış adlı mekâna girerken görüntülendi. Yanında iki kadınla objektife yansıyan ünlü şovmen, çıkışta soruları yanıtladı. TikTok’ta canlı yayın yaparken ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu dile getiren Erbil, “Beni tanıdı, eşi ve çocukları vardı yanında. ‘Fenerbahçe’ye gel’ dedim. Ali Koç için hayal yok, o istese alır” dedi.
 

RONALDO SANDI

 

TikTok’ta yayın yapan Mehmet Ali Erbil sahte bir hesap tarafından trollendi. Manchester United’da oynayan dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo ile konuştuğunu sanan Erbil, derdini İngilizce anlatmaya çalıştı. Erbil, izleyici yorumlarına rağmen kandırıldığını anlamadı. TikTok’tan çok para kazandığı yorumları için “Günde 50 dolar kazanıyorum, öyle yüksek paralar yok” diyen şovmen, Nükhet Duru’un “Kadınlar tayt giymesin” sözleri hakkında ne düşündüğü sorulunca da esprili konuştu: “Ben tayt giymiyorum. Nükhet Hanım dediyse doğru söylemiştir. Taytı yakışan giyecek, güzel bacakları olan, uzun bacakları olan giyecek. Ama bacakları kalın olan giymesin. Mesela Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Dua Lipa giysin, dibine kadar giysin.” Mehmet Ali Erbil’e gecede iki kadın eşlik etti.