Mehmet Ali Erbil'den Çapkınlık Açıklaması! Erkeklerin Öyle Bir Ayrıcalığı Yok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde ödül töreninde Melike Öcalan ile yaşadıklarıyla gündemde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, yaptığı çapkınlık açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde ödül töreninde Melike Öcalan ile yaşadıklarıyla gündemde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, yaptığı çapkınlık açıklamasıyla dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, yaptığı çapkınlık açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir ödül töreninde sunucu Melike Öcalan'a; "Elimi değdirdiğim meşhur oluyor ama sana değdiremedim" sözleriyle gündem olmuştu. Kız arkadaşı Duygu Çakmak ile Nişantaşı'nda objektiflere takılan Erbil, şarkıcı Safiye Soyman'ın "Erkek haberim olmadan çapkınlık yapabilir. Bana hissettirmesin" şeklindeki açıklamasına yanıt verdi. 2018 yılında evinin banyosunda ayağı kayıp düşmesi sonucu kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından sağlığına kavuştu. Sanatçı, geçtiğimiz haftalarda ödülü vereceği anlarda törenin sunucusu Melike Öcalan’a yönelerek, “Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi” ifadelerini kullandı. Neye uğradığını şaşıran Öcalan, bu sözlerin ardından “Ben şoktayım. 20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi” ifadelerini kullanmıştı.

 

"SÜRPRİZ OLSUN”

 

Mehmet Ali Erbil, kız arkadaşı Duygu Çakmak ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Dijital platformlar için iş görüşmesi yaptığını ve kız arkadaşı ile bir dizi toplantısına gittiğini söyleyen Erbil "Yeni projeler var, her şey söylenir mi? Sürpriz olsun" diye konuşurken, projenin detayını soran basın mensuplarına "Film projem var, Vikingler İstanbul'da" diye espri yaparak takıldı. "Televizyon için format çok zor şu an televizyonlar sadece dizi yapıyor" diyen şovmen, kız arkadaşı Çakmak ile aynı projede yer alacaklarını söyledi.

 

"ÇAPKINLIK ÇAPKINLIKTIR”

 

Erbil, Safiye Soyman'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Erkek haberim olmadan çapkınlık yapabilir. Bana hissettirmesin" şeklindeki açıklamasına katılmadığını söyleyip "O kadar da değil artık. Öyle bir ayrıcalığı yok erkeklerin. Kadını erkeği yok bu işin çapkınlık çapkınlıktır" diye konuştu.