Mehmet Ali Erbil'den Gülseren Ceylan Açıklaması! 'Benden Ev Ya Da Araba İstemedi!'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ayrıldığı sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ayrıldığı sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, Son dönemlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, bir süre önce Gülseren Ceylan ile ayrılmıştı. Ünlü çiftin ayrılık haberlerinin ardından Erbil, konuya ilişkin ilk kez açıklama yaptı. Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Nikâh masasına oturacakları iddia edilen çift, 31 Ekim'de ayrılık kararı almıştı. Eski sevgililerden ünlü şovmen ayrılığıyla ilgili sessizliğini bozdu.

 

mehmet ali erbil den gulseren ceylan aciklamasi benden ev ya da araba istemedi

 

"GÜLSEREN BENDEN EV YA DA ARABA İSTEMEDİ”

 

Mehmet Ali Erbil son olarak kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile kısa süreli birlikteliğin ardından ayrılmıştı. Muhabirlerin ilişkisi hakkındaki sorularını yanıtlayan Erbil, şu ifadeleri kullandı:

 

Öncelikle ben Gülseren'e evlenme teklifi etmedim. On yüzük doğum günü hediyesiydi. Bir diğer konu da araba alma mevzusu. Ben kendime araba almadım, ona nasıl alacağım! Zaten öyle istekleri olan bir kız değildi. Benden ev yada araba istemedi. Marka alışverişler yapmak da istemedi. Sadece aşkı için Almanya'da ailesini, işini ve arkadaşlarını terk edip benim yanıma geldi. 4 aylık bir süreç oldu. Aynı evi paylaştık. Aramızda ikinci şahıslar olmadı. Ben uzun bir aradan sonra ilk defa tek eşli oldum.