Mehmet Ali Erbil'e Sevgilisi Gülseren Ceylan'dan İlginç Hediye! Gündem Oldu!

Son dönemde aşk hayatıyla gündemde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e sevgilisi Gülseren Ceylan'ın aldığı ilginç hediye sosyal medyada gündem oldu. 

 

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük olan sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilişkisi gündemde kalmaya devam ediyor. Erbil'in ev almadığı için ayrıldığını söylediği Gülseren Ceylan ünlü şovmene ilginç bir hediye verdi. 67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile gündemden düşmüyor.

 

mehmet ali erbil e genc sevgilisinden ilgin hediye

 

Aynı sevgilisiyle daha önce bir ayrılık yaşayan Erbil, Ceylan'ın kendisinden ev istemesiyle ilişkiye nokta koyduğu iddia edilmişti. Nikah masasına oturmaları beklenen çift, bir ayrıldı bir barıştı. "180 bin TL'lik tektaşı geri vermedi. İstekleri bitmiyordu ev, araba, pırlantalar istiyordu." sözleriyle dikkat çeken Erbil, sevgilisiyle barışıp daha sonra tatile gitti. Mehmet Ali Erbil'in doğum gününde genç sevgilisi hediye almayı da atlamadı. Gülseren Ceylan, sevgilisine bir köpek aldı. Ceylan, ayrıca sevgilisine aşk dolu sözler söyleyerek "5 sene mi 10 sene mi ne kadar zamanımız varsa o zamanı güzelleştirmek seni mutlu etmek ve sevmek için harcayacağım." dedi.