Mehmet Ali Erbil İle Sevgilisi Gülseren Ceylan Muradına Erdi! İşte O Konuşulacak Fotoğraf!

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'la ilgili kızı Yasmin Erbil ve oğlu Ali Sadi Erbil'le karşı karşıya geldiği öne sürülmüştü.

 

Akşam'da yer alan habere göre; Bu iddialar sonrası Mehmet Ali Erbil ve oğlu Ali Sadi Erbil'den şaşırtan bir fotoğraf geldi. Mehmet Ali Erbil'in çocuklarıyla bir süredir polemik yaşıyordu. Küçük kızı Yasmin Erbil'in açıklamaları magazin gündemine geçtiğimiz haftalarda bomba gibi düşmüştü. Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil'in "Baba olmak istiyorum" şeklindeki açıklaması sonrası, "İstemiyorum öyle bir şey. Ali Sadi 'Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım' dedi" şeklinde açıklama yapmıştı.

 

mehmet ali erbil ile gulseren ceylan muradina erdi

 

Ancak bu söylemden sonra şaşırtan bir gelişme yaşandı. Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ve oğlu Ali Sadi ile sosyal medyadan paylaşım yaptı. Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan, oğlu Ali Sadi ve kardeşi Mustafa Erbil ile paylaştığı pozları sosyal medyaya dikkat çekti. Mehmet Ali Erbil, "Bu sömestr tatilini ailece geçirmek istedik. Tatil hepimize iyi geldi. Gördüğünüz gibi Ali Sadi ile Gülseren arasında hiçbir problem yok" ifadelerini kullandı.