Mehmet Ali Erbil'in Ukrayna Esprisi Tepkilere Neden Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve hastalığıyla gündemde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten ile Çekya'nın başkenti Prag'ta evleneceği haberlerine göndermede bulunurken yaptığı Ukrayna esprisiyle tepki topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve hastalığıyla gündemde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten ile Çekya'nın başkenti Prag'ta evleneceği haberlerine göndermede bulunurken yaptığı Ukrayna esprisiyle tepki topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten ile Çekya'nın başkenti Prag'ta evleneceği haberlerine göndermede bulunurken yaptığı Ukrayna esprisiyle tepki topladı.

 

Ukrayna'da evleneceğim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve hastalığıyla gündemde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten ile Çekya'nın başkenti Prag'ta evleneceği haberlerine göndermede bulunurken yaptığı Ukrayna esprisiyle tepki topladı. Mehmet Ali Erbil’den şoke eden Ukrayna esprisi Ünlü şovmen yakın arkadaşı Seda Sayan’ın 7 Mayıs’ta Prag’ta 7. evliliğini yapacağını duyunca şoke eden sözlere imza attı. Erbil’in “4 kez evlendim bir daha evlenirsem Ukrayna da evleneceğim” demesi sosyal medyada tepki çekti.