Mehmet Ali Erbil'in Yeni İmajı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Yeni Projesi için İmaj Değiştirdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu.

 

mehmet ali erbil in yeni imaji sosyal medyada gundem oldu

 

Yeni imajı gündem oldu!

 

 Mehmet Ali Erbil, yeni projesi için kamera karşısına geçti. Saçlarını boyatan Erbil, yeni tarzıyla gündem oldu. Mehmet Ali Erbil, simsiyah boyattığı saçları ile gündem oldu. Boyadığı saçlarıyla oldukça gençleştiği görülen ünlü oyuncuya Mahmut Tuncer ve TikTok fenomeni Onur Sermik eşlik etti. Çalkantılı yaşamıyla devamlı olarak magazin gündeminde yer alan Mehmet Ali Erbil, bu kez de yeni tarzıyla konuşuluyor. Bir proje için kamera karşısına geçen Erbil, simsiyah boyattığı saçları ile gündem oldu. Bilal Kalyoncu'nun Film Fırıldak isimli yapımında rol alan Erbil'in hazırlık aşamalarını TikTok fenomeni Onur Sermik 'Canım halam' notuyla paylaştı.