Mehmet Ali Erbil Yine Korkuttu! Fenalaşınca Hastaneye Kaldırıldı!

Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yeni rol aldığı filmin setinden evine giderken fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. 

 

Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yeni rol aldığı filmin setinden evine giderken fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yeni rol aldığı filmin setinden evine giderken fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. 

 

Hastaneye kaldırıldı!

 

Uzun zaman sağlık problemleri yüzünden zor günler geçiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz hafta başarılı bir apandisit ameliyatı geçirmişti. Sık sık sağlık sorunları yaşayan Mehmet Ali Erbilyine korkuttu. Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri döndü. Geçtiğimiz günlerde ise başarılı bir apandisit operasyonu geçiren Mehmet Ali Erbil, şimdilerde bir filmin çekimleri için zamanının büyük kısmını sette geçiriyor. Erbil, set çıkışı eve dönüş yolunda otomobilinde fenalaştı. Maslak’ta özel bir hastaneye kaldırılan Erbil’e ilk müdahale yapıldı.Erbil’in yakın arkadaşı Ercan Avşar, ünlü şovmenin son durumunu ‘fenalaşınca hastaneye gittik, şu an iyi’ açıklamasında bulundu. Erbil'in bugün çekimlere devam ettiği öğrenildi.