Mehmet Ali Nuroğlu Berrin Ağırbaş İle Evlendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, hayatını bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Berrin Ağırbaş ile evlendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, hayatını bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Berrin Ağırbaş ile evlendi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, hayatını bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Berrin Ağırbaş ile evlendi. 

 

Evlendi!

 

Mehmet Ali Nuroğlu, uzun süredir beraber olduğu Berrin Ağırbaş ile sade bir törenle nikah masasına oturdu. Mehmet Ali Nuroğlu dünya evine girdi. Oyuncu, uzun süredir birlikte olduğu Berrin Ağırbaş ile hayatını birleştirdi. Çift, nikahlarına gelen arkadaşlarının "Düğün günü" notuyla yayınladığı fotoğrafı sosyal medya sayfasına taşıdı. Dostları, Nuroğlu ve Ağırbaş çiftine tebrik mesajları yolladı. 

 

İşte o paylaşım;

 

mehet ali nuroglu berrin agirbas ile evlendi