Mehmet Aslantuğ'dan Kendisine Yapılan Akbelen Eleştirilerine Yanıt!

Türkiye İşçi Partisi'nden Muğla milletvekili adayı olarak seçimlere giren ve seçilemeyen ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine yapılan Akbelen eleştirilerine yanıt verdi. 

 

Türkiye İşçi Partisi'nden Muğla milletvekili adayı olarak seçimlere giren ve seçilemeyen ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine yapılan Akbelen eleştirilerine yanıt verdi. Türkiye İşçi Partisi'nden Muğla milletvekili adayı olarak seçimlere giren ve seçilemeyen ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine yapılan Akbelen eleştirilerine yanıt verdi. 

 

Instagram sayfasından yayınladığı "Kaptanın Seyir Defteri" köşesinde kendisine yapılan Akbelen eleştirilerine yanıt veren Aslantuğ şu ifadeleri kullandı: 

 

AKBELEN !...

 

Birkaç gündür, “Nerdesin, senin için Muğla’da oy istedik, oy verdik” diyen çevre dostlarına/dostlarımıza:

 

Son yılların en sert erozyonlarından birini vicdan ve muhakeme üzerinden yaşıyoruz. O yüzden de ; ekonomik, sosyolojik ve çevresel sorunlarımız sel oldu, hepimizi sürüklüyor!

 

“Akbelen” için, o kahredici açık madende çekip yayımladığım videoda, söylenebilecek en net/en keskin tarifim/çağrım, birçok basın yayın organında yayınlandı/tekrarlandı.

 

Bu ve benzeri hiçbir sorumluluğu; makam, mevki, oy için yapmadım/yapmam.

 

“Kuzey Ormanları Nerede” diye “Sosyal Sorumluluk” gereği 12 yıl önce çektiğimiz, metnini yazarak, sunuculuğunu yaparak katkı vermeye çalıştığım belgeselin epeyce yankısını alırken kimsenin oyunu istememiştik!

 

KARADENİZ ve HES talanında, Can’ın üstlendiği, benim de kurgu ve metin desteğiyle asistanlığını severek yaptığım “Bir Yol Hikayesi” adlı belgeselin üzerinden yedi yıl geçti. O zaman da sandık sınavımız yoktu.

 

Ben bu görevlere siyasi gözlükle bakmıyorum. Muğla’ya da, ülkeme de bir sanatçı duyarlılığı üzerinden borçluyum zaten.

 

Sevgi, saygıyla...

 

(*)Yazıya ilişkin iki paragraf, kısmen fiziksel, kısmen de psikolojik kısa açıklamalar barındırmıştı. Ona atfen geçmiş olsun dileklerine çok teşekkür ederek, ilgili kısımları siliyorum.

 

Tek tük de olsa samimi duyguları başka yerlere çeken vandallıklar yaşıyoruz. Gülüp eğlenme niyetimiz de olmadığına göre, o haddini aşan ayak izleri de dahil sil baştan yaşamak gerek!