Mehmet Aslantuğ Ve Arzum Onan Boşandılar!

Türkiye İşçi Partisi'nden Muğla Milletvekili adayı olan ama meclise giremeyen ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ile eşi Arzum Onan'ın 27 yıllık evlilikleri 10 dakikada görülen dava ile sonuçlandı. 

 

Türkiye İşçi Partisi'nden Muğla Milletvekili adayı olan ama meclise giremeyen ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ile eşi Arzum Onan'ın 27 yıllık evlilikleri 10 dakikada görülen dava ile sonuçlandı. Türkiye İşçi Partisi'nden Muğla Milletvekili adayı olan ama meclise giremeyen ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ile eşi Arzum Onan'ın 27 yıllık evlilikleri 10 dakikada görülen dava ile sonuçlandı. 

 

27 yıllık evlilik 10 dakikada bitti!

 

Sabah’tan Seda Nur Günaydın’ın haberine göre; Yaklaşık 27 yıllık evlilikleriyle sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti, evliliklerini noktaladı. Beykoz Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya Aslantuğ ve Onan el ele gelirken yaklaşık 10 dakika saat süren dava sonrası ünlü çiftin evliliği tek celsede sonlandı. Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ve meslektaşı oyuncu Arzum Onan, yaklaşık 27 yıldır mutlu bir evlilik yaşıyordu. Geçtiğimiz haftalarda ünlü çiftin boşanma haberi magazin gündeme bomba gibi düştü ve iki taraf da haklarında çıklan boşanma haberlerini doğruladı. Yıllardır aynı yastığa baş koyan ünlü çift, saygı çerçevesinde ayrılmak adına Beykoz Aile Mahkemesi'ne boşanmak için dilekçe verdi. Beykoz 1. Aile Mahkemesinde bugün saat 13.55'deki duruşmaya çift el ele gelirken Arzum Onan, gazetecilere yaptığı açıklamada "Arkadaşlar çok hassas bir konu" dedi. Beykoz 1. Aile Mahkemesindeki duruşma yaklaşık 10 dakika sürdü. Birlikte uzun yıllar hayatı paylaşan ünlü çift 27 yıllık evliliklerini 10 dakikada noktaladı.