Mehmet Dinçerler 18 Yaş Sınırı Uyarısı İle Yaptığı Cadılar Bayramı Paylaşımı İle Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in ismi Hadise ile boşanmasının ardından Kuveytli bir şarkıcı ile anılmaya devam ederken, önceki gün Instagram sayfasından yaptığı Cadılar Bayramı paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in ismi Hadise ile boşanmasının ardından Kuveytli bir şarkıcı ile anılmaya devam ederken, önceki gün Instagram sayfasından yaptığı Cadılar Bayramı paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in ismi Hadise ile boşanmasının ardından Kuveytli bir şarkıcı ile anılmaya devam ederken, önceki gün Instagram sayfasından yaptığı Cadılar Bayramı paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

 

mehmet dincerler in cadilar bayrami paylasimi olay oldu

 

Çığlık attı!

 

30 Eylül'de Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler, gündemden düşmüyor. Son olarak katıldığı Cadılar Bayramı partisinden paylaşım yapan Dinçerler, paylaşımına +18 uyarısı yaptı. 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda gözlerden uzak bir nikah töreni yaparak evlenen şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Eylül'de tek celsede boşandı. Boşandıktan sonra adı sürekli aşk iddialarına karışan Dinçerler'in adı Kuveytli bir şarkıcıyla anılıyor. Hadise ile ilişkisinin ardından magazin gündeminden düşmeyen Dinçerler, bu defa son paylaşımıyla gündemde. Cadılar Bayramı partisine katılan Mehmet Dinçerler, şeytan kostümlü birinin elinden tutarak parti mekanına girişini +18 notuyla paylaştı. Sislerin arasından geçen Dinçerler'in videoda attığı çığlıklar dikkat çekti.