Mehmet Dinçerler'den Şaşırtan Karar!

Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Hadise'ye yaptığı evlilik teklifi ile adından sık sık söz ettiren ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, aldığı karar ile şok etkisi yarattı. 

 

Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Hadise'ye yaptığı evlilik teklifi ile adından sık sık söz ettiren ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, aldığı karar ile şok etkisi yarattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve Hadise'ye yaptığı evlilik teklifi ile konuşulan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, aldığı karar ile şok etkisi yarattı.

 

mehmet dincerler aldigi karar ile sok etkisi yaratti

 

Sosyal medya sayfasını askıya aldı! 

 

Hadise ile evlilik hazırlığı yapan Mehmet Dinçerler'den şaşırtan karar. İş insanı sosyal medya hesabını askıya aldı! Bir süredir şirket borçları sebebiyle sıkıntılı günler yaşadığı iddia edilen iş insanı Mehmet Dinçerler, sosyal medya hesabını kapattı. Geçtiğimiz günlerde Hadise'ye yaptığı evlilik teklifiyle çok konuşulan Mehmet Dinçerler'in iş hayatında sıkıntılı günler yaşadığı iddia edildi. Hadise ve uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mehmet Dinçerler evlilik kararı aldı. Romantik bir teklifte bulunan Dinçerler sevgilisine 40 bin dolar değerinde bir tektaş hediye etti. Hadise, evlilik teklifini "Bölümümüz şimdi başlıyor" videosuyla duyurdu. Hadise’nin yüzüğü çok konuşuldu.

 

Yüzük alacağına borcunu ödesin!

 

İş dünyasında sıkıntılı günler geçiren Dinçerler Ailesi’ne ait üç şirkete ocak ayında konkordato kararı verilmişti. Mehmet Dinçerler’in müstakbel eşine aldığı yüzük aileyi karıştırdı. Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler'in avukatı, "40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor" sözleriyle tepki göstermişti.