Mehmet Dinçerler Ve Hadise Çırağan Sarayı'nda Dünyaevine Girdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün nişanlısı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda nikah masasına otururken, aile üyelerinden ilk paylaşımlar geldi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün nişanlısı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda nikah masasına otururken, aile üyelerinden ilk paylaşımlar geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün nişanlısı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda nikah masasına otururken, aile üyelerinden ilk paylaşımlar geldi. 

 

Dün gece evlendi!

 

Ünlü şarkıcı Hadise ile nişanlısı Mehmet Dinçerler dün Çırağan Sarayı’nda dünyaevine girdi. Sır gibi saklanan düğünden ilk paylaşım Mehmet Dinçerler’in kız kardeşi Tuğba Uçar,’dan geldi. Uçar, kocası Ozan Uçar ile akşamdan bir fotoğrafı instagram hesabından paylaştı. Hemen ardından Hadise’nin kardeşi Derya Açıkgöz düğünde giydiği elbiseyle olan fotoğrafını paylaştı. 

 

İşte o paylaşım;

 

hadise ve mehmet dincerler evlendi aile uyelerinden ilk paylasimlar geldi