Mehmet Dinçerler Yeni Sevgilisi İle Londra'da Sokakta Görüntülendi! Hadise'nin Yeri Doldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler Hadise'den ayrıldıktan sonra yeni sevgilisi ile Londra sokaklarında görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler Hadise'den ayrıldıktan sonra yeni sevgilisi ile Londra sokaklarında görüntülendi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler Hadise'den ayrıldıktan sonra yeni sevgilisi ile Londra sokaklarında görüntülendi. 

 

mehmet dincerler yeni sevgilisi ile londra sokaklarinda goruntulendi

 

Hadise'nin yeri doldu!

 

NTV'de yer alan habere göre; 5 ay evli kaldığı Hadise'yle boşandıktan sonra adı birçok isimle anılan iş insanı Mehmet Dinçerler, yeni aşkıyla Londra sokaklarında yakalandı. Mehmet Dinçlerler, Hadise ile 30 Nisan 2022 tarihinde hayatını birleştirmiş ve 5 ay sonra boşanmıştı. Hadise geçtiğimiz günlerde Instagram'ın hikaye bölümünde çizgili gömlek giyen bir erkek paylaşmıştı. O ismin Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler olduğu iddia edilmişti. Sonrasında bir konserde sahne alan Hadise eski eşine göndermede bulunmuş ve ''Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz" demişti. Tüm bu yaşananların ardından Mehmet Dinçerler yeni aşkıyla Londra'da görüntülendi. Alışveriş çıkışı yakalanan çift, elinde torbalarla objektiflere yansıdı. Öte yandan Dinçerler'in yeni sevgilisinin adının Tuana Hayfavi olduğu öğrenildi. Kısa süre önce tanışan çiftin, ilişkilerinin daha taze olduğu da gelen bilgiler arasında. Sosyal medyada iş insanını yeni sevgilisiyle görenler, "Dinçerler de bir kitabı iki kere okumuyor" diyerek Hadise'ye gönderme yaptı. İşleri dolayısıyla Londra'da olan Hayfavi'nin şu sıralar tüm vaktini yanına gelen Dinçerler'e ayırdığı konuşuluyor.