Mehmet Günsur'un Yeni Dizisi İtalya'da Zirveye Yerleşti!

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Günsur'un kızı ile birlikte başrolde oynadığı Lea Yeni Bir Gün dizisi İtalya'da İnter Roma maçını bile geride bırakarak günün en çok izlenen yapımı olurken, gündem oldu. 

 

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Günsur'un kızı ile birlikte başrolde oynadığı Lea Yeni Bir Gün dizisi İtalya'da İnter Roma maçını bile geride bırakarak günün en çok izlenen yapımı olurken, gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Günsur'un kızı ile birlikte başrolde oynadığı Lea Yeni Bir Gün dizisi İtalya'da İnter Roma maçını bile geride bırakarak günün en çok izlenen yapımı olurken, gündem oldu

 

mehmet gunsur un yeni dizisi italya da zirvede

 

Zirveye yerleşti! 

 

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Günsur'un kızı ile birlikte başrolde oynadığı Lea Yeni Bir Gün dizisi İtalya'da İnter Roma maçını bile geride bırakarak günün en çok izlenen yapımı olurken, gündem oldu. Mehmet Günsür’ün kızıyla birlikte oynadığı “Lea-Yeni Bir Gün” adlı diziyi İtalya’da 5 milyon kişi izledi. Aynı gün yayınlanan İnter-Roma maçını geride bırakan dizi, İtalya’da reytinglerde zirveye yerleşti. Dizi izleyicilerin yüzde 22.4’üne ulaştı.