Mehmet Öz'ün Kızı Daphne Nur Oz Bodrum'da AÅŸka Geldi!

Amerika'da yaptığı "Dr. Oz" programıyla dünyada geniÅŸ kitlelerin takip ettiÄŸi Türk kökenli Amerikalı doktor Mehmet Öz'ün kızı Daphne Nur Oz Bodrum'da eÅŸiyle birlikte yaptığı tatilde aÅŸka geldi. 

 

Amerika'da yaptığı "Dr. Oz" programıyla dünyada geniÅŸ kitlelerin takip ettiÄŸi Türk kökenli Amerikalı doktor Mehmet Öz'ün kızı Daphne Nur Oz Bodrum'da eÅŸiyle birlikte yaptığı tatilde aÅŸka geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran Türk kökenli Amerikalı doktor Mehmet Öz'ün kızı Daphne Nur Oz Bodrum'da eÅŸiyle birlikte yaptığı tatilde aÅŸka geldi.

 

En son pandemide yaptığı 'bol bol seks yapın' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü Türk kökenli doktor Mehmet Öz, yasakların esnemesiyle soluÄŸu ailesiyle birlikte Bodrum'da aldı. Kendisi gibi Amerika'da ünlü olan beslenme yazarı ve televizyon sunucusu kızı da tatilden anları sosyal medya hesabından paylaÅŸmayı ihmal etmiyor. Bodrum'da bir tavernada eÄŸlenen Daphne Nur Oz, eÅŸini öpücüklere boÄŸduÄŸu anları sosyal medya hesabından paylaÅŸtı. O anlar sosyal medyada gündem oldu. 35 yaşındaki 4 çocuk annesi Daphne Nur Oz, John Jovanovic ile 2010 yılında evlenmiÅŸti.

 

 



Etiketler: