Mehmet Ozan Dolunay Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Mehmet Ozan Dolunay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Ozan Dolunay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mehmet Ozan Dolunay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Mehmet Ozan Dolunay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Ozan Dolunay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Ozan Dolunay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mehmet Ozan Dolunay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.. 

 

mehmet ozan dolunay kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Mehmet Ozan Dolunay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Mehmet Ozan Dolunay kimdir? Ozan Dolunay, 17 Ocak 1991 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Enka Lisesi ve Cleveland Highs High School'dan mezun oldu. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü okurken bir yandan da Craft Oyunculuk Atölyesi'nde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk eğitimi aldı. Ozan Dolunay, 17 Ocak 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Enka Lisesi ve Cleveland Highs High School'dan mezun oldu. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü okurken bir yandan da Craft Oyunculuk Atölyesi'nde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk eğitimi aldı. 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakterine hayat veren Ozan Dolunay, 1.79 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.