Mehmet Şef'ten Annesi İçin Eğitimini Bırakan Masterchef Yarışmacısı Umut Arkın Tuzcu'ya Büyük Jest!

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde yarışan Umut Arkın Tuzcu yarışmaya veda ederken hayat hikayesini duyan jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya Tuzcu'ya yaptığı jest ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde yarışan Umut Arkın Tuzcu yarışmaya veda ederken hayat hikayesini duyan jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya Tuzcu'ya yaptığı jest ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şef Mehmet Yalçınkaya Masterchef'in bugün yayınlanan bölümünde yarışmaya veda eden  Umut Arkın Tuzcu'ya yaptığı jest ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

mehmet sef ten umut arkin tuzcu ya buyuk jest burs verdi

 

 

2016 yılından beri annesine bakıyor!

 

Yarışmacı Umut Arkın Tuzcu yaptığı açıklamada 2016 yılında babasını kaybettikten sonra annesinin de dört kez kanser hastalığına yakalanmasından sonra kendisine bakabilmek için mutfağa girdiğini ve oyunculuk eğitimini bıraktığını söyledi. Yaptığı yemek jüri üyeleri tarafından sevilmeyerek üç hayır aldı. Sonrasından jüri üyeleri Tuzcu'nun annesi ile tanışmak istedi. Annesinin kendisine bakmak için oyunculuk eğitimi alan oğlunun eğitimini bıraktığını ve hiç sıkılmadan kendisine baktığını bu yüzden kendisiyle gurur duyduğunu söyledi. 

 

mehmet sef ten umut arkin tuzcu ya buyuk jest burs verdi

 

Yemek okulunda burs verdi! 

 

Umut Arkın Tuzcu'nun annesinin sözlerinden etkilenen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya "Helal olsun senin gibi evlada. Ben yemek okulumda ne zaman istersen ücretsiz bir eğitim vermek istiyorum sana." ifadeleriyle Tuzcu'ya okulunda istediği zaman kullanabileceği bir burs sağlarken, annesinin ısrarı ile yarışmaya katılan Tuzcu'ya aynı zamanda bir Masterchef önlüğü hediye etti. Bu anlar sosyal medyada yankı bulurken, Mehmet Şef'în jesti sosyal medyada gündem oldu.