Mehmet Üstündağ'dan Dikkat Çeken İddia! Hadise Kaan Yıldırım Çifti Evleniyorlar Mı?

Sosyal medyada yaptıkları aşk dolu paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü çift Hadise ile Kaan Yıldırım'ın evlenecekleri iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptıkları aşk dolu paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü çift Hadise ile Kaan Yıldırım'ın evlenecekleri iddia edildi. Son dönemde yaptıkları paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise ile Hekimoğlu dizisinin yıldızlarından Kaan Yıldırım'ın evlenecekleri iddia edildi. 

 

Aileler onay verdi! 

 

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın iddiasına göre Ocak ayından bu yana birlikte olan sevgililer, temmuzda sosyal medyadan birlikte ilk fotoğraflarını paylaşarak ilişkilerini ilan etmişti. Çok mutlu olan çift, ailelerinin de onayını almış. Hadise’yi çok seven ve ona “Kızım” diye hitap eden Kaan Yıldırım’ın annesiyle babası, çiftin bir an önce kendi yuvalarını kurmalarını istiyormuş.

 

Göktürk’te müstakil bir ev arayışında olan çift, yaz için romantik bir düğün planlıyor. Ancak yılbaşında yurtdışına giderek sürpriz bir şekilde nikâh masasına otururlarsa da hiç şaşırmayın!