Mehmet Yılmaz Ak'tan İlginç Doğum Günü Açıklaması!

Yargı dizisinde canlandırdığı Pars savcı karakteri ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, "Hiç unutamadığınız bir doğum günü anınız var mı" sorusuna yanıt verirken, ilginç ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Yargı dizisinde canlandırdığı Pars savcı karakteri ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, "Hiç unutamadığınız bir doğum günü anınız var mı" sorusuna yanıt verirken, ilginç ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, "Hiç unutamadığınız bir doğum günü anınız var mı" sorusuna yanıt verirken, ilginç ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Doğum günümü morgta kutladım!

 

Hiç unutamadığınız bir doğum günü anısınız var mı?" sorusuna yanıt veren Mehmet Yılmaz Ak, şunları söyledi: "Evet var, bir doğum günümü bir film çekiminde morgda kutladım. Bir morg çekimimiz vardı. O günde benim doğum günümdü. O çekim bittikten sonra yapım ekibi elinde pastayla morga girip ‘İyi ki doğdun Mehmet’ dedi .Çok garip ilginç bir şey olmuştu. O günden sonra ölümlü dünya çok da önemsememek lazım diye düşündüm. Yeni bir yaş alıyorsun ama bak morgdasın."

 

mehmet yilmaz ak dan ilginc dogum gunu aciklamasi