Mehmet Yılmaz Ak'tan Yargı Dizisi Ve Ay Yapım İle İlgili Açıklamalara Cevap! Adaletli Bulmuyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, geçtiğimiz gün ayrıldığı Yargı dizisinin sosyal medya sayfasından hakkında yapılan açıklamaya cevap verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, geçtiğimiz gün ayrıldığı Yargı dizisinin sosyal medya sayfasından hakkında yapılan açıklamaya cevap verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, geçtiğimiz gün ayrıldığı Yargı dizisinin sosyal medya sayfasından hakkında yapılan açıklamaya cevap verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı.  

 

"Yargı" dizisinde 'Savcı Pars' karakterine hayat veren ve sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak, dizi tarafından yapılan açıklamaları adaletli bulmadığını belirtti. "Yargı" dizisinde 'Savcı Pars' karakterine hayat veren oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, diziden ayrılma süreci hakkında açıklama yaptı. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılan oyuncu, hakkında yapılan yönlendirmeli paylaşımlara ve haberlere çok üzüldüğünü ifade etti.

 

Ay Yapım, Ak'ın diziden ayrıldığını şu açıklama ile duyurmuştu:

 

"'Yargı' dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır. 'Yargı' hız kesmeyen hikâyesiyle seyirci izleyici ile buluşmaya devam edecek.”

 

Sağlık sorunları nedeniyle çekimlere devam edemeyeceğini haftalar önce yapım ekibiyle paylaştığını belirten Ak, yapım tarafının kayıtsız kaldığını ve geri dönüş yapmadığını açıkladı.

 

Adaletli bulmuyorum!

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu, şunları söyledi: "Öncelikle hakkımda çıkan yönlendirmeli paylaşımlara ve haberlere çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Diziden erken ayrılmak zorunda kaldığım doğrudur. Bunun nedenlerini belirten bir açıklama daha önce yapmıştım. Bu karar; belirtildiği gibi bir anda alınan bir karar olmadı. Haftalar öncesinde (çekimlerim devam ederken) sağlık sorunlarım sebebiyle çekimlere devam edemeyeceğim bir çok defa yapım tarafına bildirilmiş ve maalesef bir geri dönüş alınamamıştır. Kayıtsız kalınmıştır.

 

Hem 'Yargı' izleyicilerine, bensiz de devam edeceğine inandığım hikayesine, işin senaristlerine, yönetmenine, ekibine, meslektaşlarıma saygıda kusur etmemek için, anlayışınıza sığınarak daha da detaylı bilgi yazmamayı uygun görüyorum. 55 bölümdür emek verdiğim yargı dizisi tarafından, eksik, taraflı açıklamalarla yapılan bu ithamları ve kariyerime verilmesi istenen bu zararı hak etmiyorum. Adaletli de bulmuyorum. Böyle bir gündemde kamuoyunu bir kez daha böyle bir haberle meşgul ettiğim için, bir kez daha tüm kalbimle özür dilerim. Güzel günlerde görüşmek dileği ile.” Ak'ın diziye veda etmesinden hemen önce, Savcı Pars'ın kalemi görevindeki Rıdvan karakterini canlandıran Yiğit Kalkavan da diziden ayrılmıştı. Bu ayrılıkların, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde yer aldığı dizinin yakın zamanda final yapacak olması nedeniyle yaşandığı ve dizinin haziran ayında ekranlara veda edeceği öne sürülmüştü.

 

Senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin'in oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor. İlk bölümü Eylül 2021'de izleyiciyle buluşan dizi, pazar akşamları saat 20.00'de Kanal D'de ekrana geliyor.

 

İşte o açıklama;

 

mehmet yilmaz ak tan yargi dizisiyle ilgili yapilan aciklamaya yanit adaletli bulmuyorum