Mehtap Algül'ün Kanepe Pozu Gündem Oldu! Nazar Değdireceksiniz Açılın!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddiasıyla magazin gündeminde yer alan sosyal medya fenomeni Mehtap Algül sosyal medya sayfasından yaptığı kanepe paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddiasıyla magazin gündeminde yer alan sosyal medya fenomeni Mehtap Algül sosyal medya sayfasından yaptığı kanepe paylaşımı ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Mehtap Algül sosyal medya sayfasından yaptığı kanepe paylaşımı ile gündem oldu.  

 

mehtap algul un kanepe pozu gundem oldu nazar degdireceksiniz acilin

 

Nazar değdireceksiniz açılın!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kanepedeki pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü sosyal medya fenomeni Mehtap Algül güzelliğiyle büyüledi. Kısa sürede binlerce beğeni alan sosyal medya fenomeni Mehtap Algül için takipçileri "Nazar değdireceksiniz açılın", "Güzellik şaka mı?", "Gerçekten çok fazla", "Aşkım", "Bebeksi" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: