Meksika Kongresi'nde Uzaylı Fosilleri Sergilendi! Dünyada Gündem Oldu!

Meksika Kongresi'nde yaklaşık 1000 yaşında oldukları söylenen uzaylı fosilleri sergilenirken haber dünya gündemine bomba gibi düştü. 

 

Meksika Kongresi'nde yaklaşık 1000 yaşında oldukları söylenen uzaylı fosilleri sergilenirken haber dünya gündemine bomba gibi düştü. Meksika Kongresi'nde yaklaşık 1000 yaşında oldukları söylenen uzaylı fosilleri sergilenirken haber dünya gündemine bomba gibi düştü. 

 

Euronews’te yer alan habere göre; Gazeteci ve UFO bilimci Jaime Maussan tarafından cam muhafazalar içinde sunulan fosilleşmiş cesetlerin bin yıllık olduğu belirtildi. Meksika Kongresi'nde yapılan bir özel oturumda 'uzaylı' olduğu iddia edilen iki varlığın bedenleri sergilendi.

 

Gazeteci ve UFO bilimci Jaime Maussan tarafından cam muhafazalar içinde sunulan fosilleşmiş cesetlerin bin yıllık olduğu belirtildi. Yemin altında konuşan Maussan "Bu örnekler dünyamızdaki evrimin bir parçası değil. Bunlar bir UFO hurdasından çıkarılmadı. Bunlar diatom yosunu madeninde fosilleşmiş halde bulundu," ifadelerini kullandı. Meksika Kongresi'nde yapılan oturum ABD'deki benzerinden haftalar sonra gerçekleşse de içeriği itibariyle çok daha sansasyonel oldu. Maussen, örneklerin Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi (UNAM) tarafından incelendiğini ve DNA örneği almayı başaran bilim adamlarının yaşlarını tespit için radyokarbon testi uyguladığını belirtti. Fakat yoğun bir incelemeden geçtikleri belirtilmesine rağmen fosillerin bir kum tabakası ile kaplı olduğu görüldü. Halkın insan dışı varlıkları ve teknolojileri öğrenmeye hakkı olduğunu savunan Maussan "Geniş evrende yalnız değiliz, bu gerçekliği kabullenmemiz gerekiyor," ifadelerini kullandı. Oturumda Maussen'e Eski Amerikan Pilotu Ryan Graves ve Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb eşlik etti. Graves temmuz ayında ABD Kongresi'nde yapılan oturumda da kanıtlar sunmuştu. Bilim ve politika çevrelerinde artık tanımlanamayan olağandışı olayların olduğu genel olarak kabul görüyor ama bunun kaynağı konusunda hala derin görüş ayrlıkları bulunuyor.



Etiketler: