Melek Baykal Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Melek Baykal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve aşk açıklamalarıyla gündemde olan ünlü oyuncu Melek Baykal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Peki Melek Baykal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Melek Baykal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve aşk açıklamalarıyla gündemde olan ünlü oyuncu Melek Baykal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melek Baykal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Peki Melek Baykal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

melek baykal kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Melek Baykal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Melek Baykal kimdir? İstanbul doğumlu olan ve henüz 17 yaşındayken tiyatroya başlayan Melek Baykal, ilk oyununda 85 yaşında bir kadını canlandırarak takdir topladı. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Uzun süre Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde çalıştı. Cennet Mahallesi'ndeki performansıyla beğeni topladı. Melek Baykal, 7 Ağustos 1954 de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul’ludur. Babası bir bürokrat olduğu için Ankara-İstanbul arasında dolaşıyordu. Çocukluğunun büyük bir bölümü İstanbul’da, Bağdat Caddesi’nde dedesinde kalma evlerinde geçti. Ankara Devlet Konservatuvarından 1975’te mezun oldu. Henüz 17 yaşındayken tiyatroya başlayan Melek Baykal, ilk oyununda 85 yaşında bir kadını canlandırarak takdir topladı. Uzun süre Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Dizi filmlerde rol almasına rağmen henüz bir sinema filminde oynamadı. “Ferhunde Hanımlar” dizisindeki “Nermin”, “Hayat Bağları”ndaki “Nurhayat” ve “Cennet Mahallesi”ndeki “Pembe” rolleriyle tanınır. Ankara’da çekilen Ferhunde Hanımlar dizisiyle tanınmasının ardından gelen teklifleri değerlendirerek, İstanbul’a yerleşmiştir.

 

Ankara Devlet Konservatuvarından 1975’te mezun olduğunda İlk evliliğini Tiyatrocu ve dizi oyuncusu Zafer Ergin ile yaptı. Dört yıl sonra ayrıldı. Daha sonra Almanya’da tanı 1982’de evlendi. Onunla 1987’den bu yana ayrı yaşıyor, ama resmen ayrılmadı”. TV dizilerinde hep “dul bir kadın”ı oynayan Melek Baykal’ın, iki evliliği de yürümedi… 2012 yılında Star Tv’de yayına giren Melek isimli programını sunmaktadır. Melek Baykal kendi ifadesi ile Hipoglisemi hastası, bir de tiroid sorunu var.



Etiketler: