Melek Mosso'dan Deniz Seki'ye Tepki! Neler Söyledi?

Melek Mosso Deniz Seki'nin 2021'in en iyi şarkıcıları için söylediği tepki sözleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Melek Mosso, Deniz Seki'nin 2021 yılının en iyi şarkıcıları için söylediği sözlere tepki gösterdi. Peki Melek Mosso Deniz Seki'nin 2021'in en iyi şarkıcıları için söylediği tepki sözleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Melek Mosso Deniz Seki'nin 2021'in en iyi şarkıcıları için söylediği tepki sözleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Melek Mosso, Deniz Seki'nin 2021 yılının en iyi şarkıcıları için söylediği sözlere tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Melek Mosso, Deniz Seki'nin 2021 yılının en iyi şarkıcıları için söylediği sözlere tepki gösterdi. Peki Melek Mosso Deniz Seki'nin 2021'in en iyi şarkıcıları için söylediği tepki sözleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Melek Mosso Deniz Seki'nin 2021'in en iyi şarkıcıları için söylediği tepki sözleri için neler söyledi?

 

Deniz Seki, “Türkiye’de 2021’in En İyi Şarkıcısı” anketine tepki gösterdi. Instagram’da açıklanan anket sonuçları için Deniz Seki, “Çok ayıp bu açıklamalar ya. Bir sürü meslektaşım adına da çok ayıp karşılıyorum bu seçmeleri. Neye göre, kime göre? Bu kadar ‘özel yorumcu’ varken hem de!” diye yazdı.Ankette “en iyi şarkıcı” seçilen isimlerden Melek Mosso, Deniz Seki’nin yorumuna “Abla biz özel değil miyiz?” diye tepki gösterdi. 

 

melek mosso dan deniz seki nin 2021 yilinin en iyi sarkicilari icin soyledigi sozlere tepki