Melek Mosso'dan Dikkat Çeken Açıklama! 'Serenay Sarıkaya Çok Şanslı Bir İnsan!'

Son dönemde şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Melek Mosso yaptığı Serenay Sarıkaya açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Melek Mosso, önceki gece bir mekanda konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, bir şarkısını söyleyeceği arkadaşı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.

 

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, önceki gece Yeni Gazino'da sahne aldı. Konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Mosso, "İstanbul sahnelerimiz devam ediyor. Bir çok sahnemiz var aslında. "Son zamanlarda tribüt albümlerden şarkılarımız var. Yolda olan yeni şarkılarımız var. Onur Can Özcan albümünden bir şarkımız çıkacak. 14 Şubat'da da yeni Mert Demir'in bir şarkısını çıkaracağız yetiştirebilirsek" diye konuştu. Mert Demir'in bir şarkısını söyleyecek olan 35 yaşındaki ünlü isim, Demir ile sevgili oldukları iddia edilen oyuncu Serenay Sarıkaya'nın sesini değerlendirdi. Serenay'ın çok güzel bir sesi var. Bu kadar yeteneği bir arada bulundurduğu için çok şanslı bir insan olduğunu düşünüyorum. Kadın sanatçı dostu olarak da gurur duyduğum bir insan