Melek Mosso'dan Isparta'da Düzenlenecek Konserinin Ahlaksızlık Nedeniyle İptaline Sert Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da düzenlenen Gül Festivali'nde sahne almasının ahlaksızlık olarak nitelendirilmesiyle iptal edilmesi üzerine Twitetr sayfasından yaptığı paylaşımda sert açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da düzenlenen Gül Festivali'nde sahne almasının ahlaksızlık olarak nitelendirilmesiyle iptal edilmesi üzerine Twitetr sayfasından yaptığı paylaşımda sert açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da düzenlenen Gül Festivali'nde sahne almasının ahlaksızlık olarak nitelendirilmesiyle iptal edilmesi üzerine Twitetr sayfasından yaptığı paylaşımda sert açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'da düzenlenen Gül Festivali'nde sahne almasının ahlaksızlık olarak nitelendirilmesiyle iptal edilmesi üzerine Twitetr sayfasından yaptığı paylaşımda sert açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Isparta'daki konserinin iptali için "Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var.Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak,kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi  yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ…Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz" ifadelerini kullanan Mosso sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

melek mosso dan iptal edilen isparta konseri sonrasi sert aciklama