Melike Şahin İle İBB Arasında Konser Krizi

Son dönemde şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Melike Şahin ile İBB arasında yaşanan konser krizi sosyal medyada gündem oldu. 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve şarkıcı Melike Şahin arasında ‘rüzgar’ krizi yaşandı. Konser iptal oldu. İBB Şahin'i, Şahin İBB'yi suçladı. İBB'nin düzenlediği Melike Şahin konseri 'rüzgar' nedeniyle iptal edildi. Şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgarı gerekçe göstererek konserinin iptal edildiğini duyurdu. İBB ise rüzgar sorunu olmadığını ve Şahin'in ısrarlara rağmen sahne almak istemediğini aktardı.

 

melike sahin ile ibb yonetimi arasinda konser krizi

 

"HEM BELEDİYE HEM EKİBİM RİSKLİ BULDULAR”

 

Melike Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çok üzgünüm bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için... Oysaki çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle benimle hiçbir alakası yok bu aksaklığın yine de özür dilerim hayal kırıklığı için" ifadelerini kullandı.

 

melike sahin ile ibb yonetimi arasinda konser krizi

 

"MELİKE ŞAHİN'İN EKBİ SAHNEYE ÇIKMAYA İKNA OLMADI”

 

İBB Kültür Daire Başkanlığı'nın yaptığı açıklamada ise Melike Şahin'in sahneye çıkmak istemediği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

 

"Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz" denildi.