Melis Ayça Değirmencioğlu Merve Boluğur'un Maske Söylemine Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı moda ve kombin paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melis Ayça Değirmencioğlu, Twitter sayfasından Merve Boluğur'un bugün bir Youtube kanalında söylediği maskesiz dolaşma söylemine tepki gösterdi.

 

Sosyal medyada yaptığı moda ve kombin paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Melis Ayça Değirmencioğlu, Twitter sayfasından Merve Boluğur'un bugün bir Youtube kanalında söylediği maskesiz dolaşma söylemine tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Melis Ayça Değirmencioğlu, Twitter sayfasından Merve Boluğur'un bugün bir Youtube kanalında söylediği maskesiz dolaşma söylemine tepki gösterdi.

 

Olayı yanlış anlamış olabilir mi!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Boluğur'un söylediği "Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum. Mesafeliyim ama eğlenceli bir tarafım da var. O yüzden dengelediğimi düşünüyorum" sözlerine tepki gösterirken "Olayı yanlış anlamış olabilir mi? Sadece soruyorum" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;